Jordemoderen

Hej!
Mit navn er Susanne og jeg er privat jordemoder og IBCLC-certificeret ammevejleder. Jeg har ville være jordemoder, så længe jeg kan huske. Det er en stor glæde at få lov, som jordemoder, at være en lille del, af familiers store livsbegivenhed.

Jeg brænder for mit fag og for at skabe et rum med nærvær, ro og empati. Jeg tager altid udgangspunkt i dine/jeres ønsker. Mit mål (hvad enten det er forberedelses kurser, jordemoder konsultationer eller ammvejledninger) er, at du og din partner/pårørende finder egne ressourcer og styrkes i disse.

Du/I er altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak.

Brugertype:
Fagperson
Privatperson
Uddannelse (For fagpersoner): Bachelor i Jordemoderkundskab 2005
Faglig erfaring (For fagpersoner): 12 år på fødegang på sygehus, 4 år på fødeklinik. Ansvarlig for fødsels- og ammeforberedelses kurser alle årene. Arbejdet med Rebozo, særligt de sidste 4 år.
Certificeringer (For fagpersoner): IBCLC-certificeret ammevejleder (2017). Akupunkturkursus (2014), løbende opdateret.

6 åbne annoncer

Følger ikke nogen

3 modtagne anmeldelser (100% positivt, 3/3)

God intro

Anne W om annoncen Online ammekursus 14 dage siden.

Rigtig lærerigt og godt online kursus. Hun kommer godt rundt om amning men også med vigtig viden og råd ifht. nyfødte og den første tid. Det var viden som jeg ville ønske jeg havde haft ved første barn.

Det er dejligt at emnerne er delt op og struktureret så man nemt senere kan finde frem til de afsnit man vil gense.

Alt i alt et virkelig godt kursus!

Camilla L om annoncen Online ammekursus 22 dage siden.

Rigtig godt online kursus. Det er godt beskrevet og let at forstå så man føler ens spørgsmål bliver besvaret. Rigtig godt alternativ i disse Corona tider hvor alle fysiske kurser er aflyst.

Trine O om annoncen Online ammekursus 26 dage siden.