Mette Byskov

Jeg hedder Mette Byskov og er uddannet jordemoder, zone- og psykoterapeut. Jeg har arbejdet på fødeafdelingen i Esbjerg i godt 20 år, hvor jeg har haft forskellige funktioner. Jeg vægter højt at møde det enkelte menneske lige netop der, hvor det er. Jeg har stor erfaring med samtale om alt det, der kan være svært; det kan fx være fødselsangst, tidligere svære fødsler og meget andet.
Jeg tror på, at vi som mennesker har en evne til at finde en naturlig balance, hvis vi giver os selv lov. Vi kan af mange forskellige grunde have blokeringer og forsvar, der forhindrer os i det gode liv. Ofte vil nogle samtaler om, hvor du gerne vil hen (fx den gode fødsel) kaste et nyt lys på de udfordringer, der kan være.

I min klinik har jeg udover besøg af gravide (par), nybagte forældre og deres babyer også erfaring med par der ønsker at blive gravide. Her kan en kombination af samtale og zoneterapi ofte give god mening og både fysisk og mentalt løsne op for nogle blokeringer..
Du kan få tilskud fra Sygeforsikringen danmark til jordemoderydelser. I de fleste tilfælde kan baby også få tilskud til zoneterapibehandlinger.

Brugertype:
Fagperson
Privatperson
Uddannelse (For fagpersoner): Jordemoder, zoneterapeut, psykoterapeut
Faglig erfaring (For fagpersoner): jordemoderundersøgelser, samtale, zoneterapi, obstetrisk akupunktur
Certificeringer (For fagpersoner): Medlem af Jordemoderforeningen, TKZ-foreningen og psykoterapeutforeningen (MPF), RAB-godkendt behandler

Ingen åbne annoncer

Følger ikke nogen

Ingen anmeldelser