Privat Jordemoder Mie Kure

Jeg hedder Mie Kure og er uddannet jordemoder fra Jordemoderskolen i Aalborg i januar 2015. Efterfølgende har jeg arbejdet som jordemoder på fødegangen i Randers – her gik det op for mig, at jeg synes, at jeg manglede noget i mit daglige arbejde som jordemoder. Jeg følte ikke, at rammerne gjorde det muligt for mig at være den jordemoder, jeg SÅ gerne ville være.

Tid er desværre en manglende faktor i det offentlige system, og jeg følte mig låst fast i mine behandlingsmuligheder. Min interesse er derfor faldet på de mange alternative behandlingsformer, som kan bruges til at understøtte hhv. graviditeten, fødslen og barselsperioden. Jeg har derfor brugt tid på at efteruddanne mig i akupunktur og diverse massageformer, hvilket i den grad har udvidet mit perspektiv på graviditets- og barselsområdet. Min baggrund som jordemoder og interessen for det alternative har så siden hen ført til åbningen af min egen private klinik – en klinik, hvor nøgleordene er TID, RO og NÆRVÆR.

I klinikken, tilbyder jeg konsultationer, manuel massage, rebozomassage og akupunkturbehandling både før og efter fødslen, og det kræver ingen henvisning at bestille tid i min klinik.

At være gravid og føde et barn er den største oplevelse i ens liv, men det er samtidig også en umådelig stor opgave og en belastning for den kvindelige krop og psyke. Denne proces kan heldigvis understøttes både før, under og efter graviditeten gennem diverse behandlingsformer som fx massage og akupunktur. Mine tilbud skal ikke opfattes som en erstatning for de offentlige tilbud, men nærmere som et supplement. Det handler om, at den gravide kvinde og den nybagte mor skal have alle muligheder for at gøre noget godt for sig selv.

Brugertype:
Fagperson
Privatperson
Uddannelse (For fagpersoner): Jordemoder

Ingen åbne annoncer

Følger ikke nogen

2 modtagne anmeldelser (100% positivt, 2/2)

Rigtig dejlig graviditetsmassage - det kan bestemt anbefales. Mie er behagelig og sød, og det foregår i hyggelige rammer :)

Marianne H om annoncen Gravidmassage 10 måneder siden.

Rigtig dejlig massage og råd til videre graviditet. Ikke sidste gang jeg kommer der :-)

Maiken T om annoncen Gravidmassage 10 måneder siden.