Hvad er Tumlino?

Sådan virker det

Tumlino er en online markedsplads som giver dig Danmarks nemmeste måde at booke privat sundhedshjælp på.


Det er ret simpelt: Tumlino forbinder gravide, barslende og børnefamilier med kvalificeret hjælp fra private sundhedsudbydere som f.eks. private jordemødre, ammerådgivere, fysioterapeuter, kiropraktorer og andre relevante fagpersoner. 

Profiler for privatpersoner er gratis og uforpligtende, du betaler kun for de ydelser du booker.

1. Hvordan fungerer Tumlino?

Du søger blot på din by eller den hjælp som du har brug for, og straks for du et overblik over private fagpersoner og deres ydelser i dit nærområde. Det tager faktisk kun et par minutter at booke en jordemoder, en fysioterapeut eller noget helt tredje.

2. Hvilke typer af sundhedsydelser kan jeg finde på Tumlino?

Tumlinos markedsplads dækker over en bred vifte af forskellige typer sundhedsydelser. Fælles er, at alle tilbud er henvendt til gravide, barslende og børne-familier.

Fandt du ikke den ydelse du søgte, kan du skrive til Info@tumlino.dk, så vil vi forsøge at finde den rette hjælp til dig.

3. Kan jeg komme i kontakt med fagpersonen?

Via beskedsystemet på Tumlino, har du mulighed for at komme i kontakt med andre brugere og fagpersoner.  

4. Hvordan bestiller jeg en tid?

Du finder den ydelser du ønsker at booke via markedspladsen, og kan under den enkelte annonce se fagpersonens tilgængelighed. Herefter vælger du det tidspunkt der kan passe dig og booker ydelsen. Efterfølgende skal fagpersonen godkende din anmodning, og i vil begge modtage en mail når booking er bekræftet.

5. Hvordan betaler jeg?

Tumlino har et integreret betalingsmodul, hvor du nemt betaler via det Dankort. Indtast dine kort oplysninger ved booking, og vi trækker automatisk pengene for ydelsen.
 
6. Hvorfor skal jeg oprette en profil for at kunne bestille en tid?
For at den Fagperson du booker din tid hos, har de nødvendige oplysninger, er det nødvendigt at oprette en profil på Tumlino for at kunne bestille tid. Det er helt gratis og uforpligtende for privatpersoner at oprette en profil på Tumlino.
 
7. Koster det noget at have en profil på Tumlino?
Som privatperson er det gratis at have en profil på Tumlino. Vi tager et mindre gebyr når du bestiller en tid, men selve profilen er helt gratis og uden binding.
 
8. Kan jeg komme med forslag til forbedringer på Tumlino.dk?
Ja, du kan altid skrive til info@tumlino.dk, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller forslag til forbedringer og nye funktionaliteter.
Teamet bag Tumlino forsøger hele tiden at forbedre Tumlino.dk, for at give dig den bedste oplevelse. Derfor hører vi også gerne fra dig, hvis du har forslag til forbedringer på vores side.
 
9. Hvordan vælger jeg den fagperson der passer til mit behov?

Via markedspladsen på Tumlino, kan du let finde den hjælp du efterspørger, du har mulighed for at vurderer hvilken ydelse der passer til dig ud fra beskrivelser, pris, geografi og anmeldelser af ydelsen fra andre brugere.