Hvad er Tumlino?

Sådan virker det

Tumlino er en online markedsplads som giver dig adgang til Danmarks bedste online kurser til gravide og barslende.


Det er ret simpelt: Tumlino forbinder gravide, barslende og børnefamilier med ekspertviden fra private sundhedsudbydere som f.eks. private jordemødre, ammerådgivere, fysioterapeuter, kiropraktorer, gennem online video kurser. 

Profiler for privatpersoner er gratis og uforpligtende, du betaler kun for de kurser du booker.

1. Hvordan fungerer Tumlino?

På markedspladsen kan du find et bredt udvalg af online kurser fra forskellige eksperter, og finde det kursus der passer bedst til dine behov. Du finder et bredt udvalg af video kursus fra forskellige fagpersoner, og du får nemt et overblik over de mange muligheder der er, for at opnå større viden om graviditet, fødsels- og barselsforløbet. 

Det tager faktisk kun få minutter, og få adgang til mange timers online kurser.

2. Hvilke typer af sundhedsydelser kan jeg finde på Tumlino?

Tumlinos markedsplads dækker over en bred vifte af forskellige typer video kurser og online forløb. Fælles er, at alle tilbud er henvendt til gravide, barslende og børne-familier.

Fandt du ikke den ydelse du søgte, kan du skrive til Info@tumlino.dk, så vil vi forsøge at finde den rette hjælp til dig.


3. Kan jeg komme i kontakt med fagpersonen?

Gennem det integrerede beskedsystemet på Tumlino, har du mulighed for at komme i kontakt med andre brugere og fagpersoner.  Her kan du stille spørgsmål direkte til fagpersonen og hurtigt få svar. 

Det kræver blot at du opretter en gratis profil på Tumlino.dk


4. Hvordan booker jeg et online kursus?

Du finder det onlinekursus du ønsker at booke via markedspladsen, og kan under den enkelte annonce læse mere om fagpersonen, indholdet, andre brugeres erfaringer mv. Herefter vælger du blot "book" på annoncen, og du vil efter kort tid modtage et link via mail, som giver ubegrænset adgang til det valgte video kursus. 

(OBS: alt efter hvilket kursus der er tale om kan der i visse tilfælde gå et par timer, inden linket er klar i din mail inbox) 


5. Hvordan betaler jeg?

Tumlino har et integreret betalingsmodul, hvor du nemt betaler med Dankort. Indtast dine kort oplysninger ved booking, og vi trækker automatisk pengene for ydelsen. 

Det er nemt og sikkert!
 

6. Hvorfor skal jeg oprette en profil for at kunne booke?
Det er nædvendigt at oprette en profil på Tumlino inden booking af dit online kursus, for at både Fagpersonen og Tumlino har de nødvendige oplysninger. Uden alle relevante oplysninger har vi ikke mulighed for at give dig eksklusiv adgang til videomaterialet. 

Det er helt gratis og uforpligtende for privatpersoner at oprette en profil på Tumlino. 


7. Koster det noget at have en profil på Tumlino?
Som privatperson er det gratis at have en profil på Tumlino. Du betaler kun ved bookingen af dit videokursus, eller online forløb.
 

8. Kan jeg komme med forslag til forbedringer på Tumlino.dk?
Ja, du kan altid skrive til info@tumlino.dk, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller forslag til forbedringer og nye funktionaliteter.

Du er også velkommen til at skrive hvis du har et ønske om et online kursus indenfor et bestemt fagområde, som ikke findes på Tumlino.


Teamet bag Tumlino forsøger hele tiden at forbedre Tumlino.dk, for at give dig den bedste oplevelse. Derfor hører vi også gerne fra dig, hvis du har forslag til forbedringer på vores side.