Hvad er Tumlino?

Om os

Tumlino


Danmarks førende videoplatform til gravide og barslende!

Om os

Idéen til Tumlino opstod under  barslen hvor en nybagt mor oplevede stærke smerter, og problemer ved etablering af amningen. Efterfølgende undrede vi os over, at man ikke kunne finde online kurser af høj kvalitet til en pris, hvor alle kunne være med. 

Med Tumlino.dk, er det vores ambition at skabe en online videoplatform hvor gravide, barslende og børnefamilier nemt og hurtigt kan finde online kurser og guides, indenfor sundhed og trivsel. For at vi kan tilbyde det bedste og bredeste udvalg, samarbejder vi med DKs dygtigste sundhedsfaglige eksperter. Gennem Tumlino stiller vi ekspertviden fra jordemødre, sundhedsplejersker, fysioterapeuter mv. til rådighed via vores mange kurser og online forløb.

Vi ønsker at alle gravide og barslende, skal have de bedste muligheder for et forløb fyldt med glæde, velvære og trivsel. Derfor skabte vi Tumlino.

Vi tror på, at vi kan hjælpe med at give flere børn (og forældre) en bedre start på livet.Det siger vores brugere:

Vi samler på glade og tilfredse brugere! Derfor betyder anmeldelserne fra vores brugere meget for os. Her er et udsnit af hvad andre gravide og barslende syntes om Tumlino: Se flere anmeldelser på Trustpilot


Sådan booker du: 

På Tumlino.dk er det nemt og sikkert at booke dine online kurser. Med få klik får du adgang til de bedste videokurser og online forløb!

1) Opret en profil på Tumlino.dk

2) Find dét Online video kursus der passer til dig, og dine behov

3) Book og betal kurset direkte på Tumlino

4) Du modtager en mail med link, og ubegrænset adgang til videomaterialet


            

Mød teamet bag TumlinoMartin Lindberg Morten Tølbøl Sørensen