GroBalance - Zoneterapi

Jeg hedder Maria og jeg brænder for at hjælpe store som små med at skabe balance i kroppen på en naturlig og nænsom måde. Min interesse for en naturlig behandling af kroppen har altid været der, men efter at jeg selv har fået børn, har jeg følt at jeg måtte mere end bare lære det til eget husmandsbehov og læste derfor til zoneterapeut og efterfølgende babyterapeut. Det er en helt fantastisk verden med fantastiske muligheder for at hjælpe andre. Og alle har fortjent at have det godt.

Min uddannelse som zoneterapeut, der tager udgangspunkt i Traditionel Kinesisk Medicin(TKM) indeholder udover zoneterapien også læren om kost og ernæring, vitamin- og mineralterapi samt læren om urteterapi, naturmedicin og homøopati med afsæt i biopatiens verden.

Jeg bruger derfor alt dette og meridianbanerne og akupressurpunkter som en del af min behandling.

Som babyterapeut kan jeg hjælpe de små helt fra nyfødt. Her bruger jeg udover zoneterapi og akupressurpunkter bl.a. teknikker fra Kranio-sakral terapien samt kinesiologien.

Min tilgang og værdier:
Det er yderst vigtigt for mig at du og dit barn føler at I er i trygge hænder hos mig. Jeg er meget imødekommende og vil altid møde dig med respekt for hvor du er og med de forudsætninger og ønsker som du har til behandlingen. Du kan være tryg her og jeg har selvfølgelig tavshedspligt.

Jeg lægger stor vægt på den holistiske tankegang som man bruger i forbindelse med zoneterapi. Hele kroppen hænger sammen, både fysisk og psykisk, hvorfor man ikke kan forstå en enkelt del af kroppen, hvis man ikke ser den i sammenhæng med resten af kroppen.

Brugertype:
Fagperson
Privatperson
Uddannelse (For fagpersoner): Zoneterapeut og Babyterapeut
Faglig erfaring (For fagpersoner): Ud over zoneterapi bruger jeg teknikker fra kranio sakral terapi, kinesiologi og akupressur.
Certificeringer (For fagpersoner): RAB godkendt zoneterapeut under ZCT

Ingen åbne annoncer

Følger ikke nogen

Ingen anmeldelser