den bedste fødsel

Jeg hedder Gitte Thetmark, er udøvende jordemoder og har en årelang og indgående viden om fødsler – tiden før, under og efter fødslen. Desuden er jeg certificeret instruktør i fødselsforberedelse med metoden Smertefri Fødsel, som jeg har undervist i gennem de seneste 6 år i Silkeborg, Skanderborg og Horsens, og siden 2017 også i Århus. Jeg er efteruddannet i fødselsangstsamtaler og efterfødselssamtaler – og selv mor til tre.

Min ambition er at give dig den bedste fødsel!

En fødsel er et udfordrende arbejde, som du ikke kan planlægge, men som du skal forberede dig på. Viden er ikke nok. Det er kroppen, der skal føde og derfor handler det om at skabe sammenhæng mellem hoved og krop i forberedelsen: At forberede dig både mentalt og kropsligt og få viden og vished og træne, så du aktivt, konkret og trygt kan arbejde med veerne og smertesignalet i kroppen under fødslen.

Ved mine egne tre fødsler og i mit arbejde som jordemoder har jeg i den grad oplevet at mangle redskaber til at gå ind i fødselsarbejdet. Men i mange år har jeg assisteret ved fødsler med gravide/par, som jeg har oplevet var rustet til fingerspidserne, fordi de havde taget kurset i Smertefri Fødsel. Derfor har jeg videreuddannet mig i denne metode for at kunne give dig en konkret, mental og kropslig forberedelse og den bedste fødselsoplevelse.

Som jordemoder har jeg oplevet, at de par, der har forberedt sig med metoden, mestrer deres fødsel på en imponerende måde: De har ejerskab over deres fødsler, tager ansvar under fødslen og arbejder roligt, målrettet og fokuseret med fødslen. De lader det ikke være op til jordemoderen at få en god fødsel. Jeg føler mig faktisk ofte overflødig på stuen. Flere kursister har også udtalt, at deres partner var vigtigere at end jordemoderen under fødslen.

Det er da fantastisk!

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Brugertype:
Fagperson
Privatperson
Uddannelse (For fagpersoner): Jordemoder
Faglig erfaring (For fagpersoner): Arbejder som jordemoder på fødeafsnittet i Horsens. Er uddannet på Skejby og har arbejdet der og på fødeafsnittet i Silkeborg. Certficeret instruktør i Smertefri Fødsel 2013.
Certificeringer (For fagpersoner): Instruktør i Smertefri Fødsel 2013.

Ingen åbne annoncer

Følger ikke nogen

Ingen anmeldelser